Ολοπρόσωπη Μάσκα Θαλάσσης – Full Face Snorkel Mask & Αδιάβροχη Action Camera Full HD

Ολοπρόσωπη Μάσκα Θαλάσσης

Η πρώτη μάσκα με αναπνευστήρα με πλήρη κάλυψη του προσώπου, που σας επιτρέπει να αναπνέετε εξίσου εύκολα και φυσικά υποβρύχια όπως θα κάνατε στη γη, μέσω της μύτης και του στόματος.
Αυτή η καινοτόμος μάσκα παρέχει ένα μεγάλο και ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο 180 ° και εμποδίζει το θόλωμα από ένα διπλό σύστημα ροής αέρα.

Για να σταματήσει η είσοδος νερού στο αναπνευστήρα, η Ολοπρόσωπη Μάσκα με Αναπνευστήρα και Βάση για Action Camera – Sub Full Face Snorkel Mask είναι εξοπλισμένη με ένα μηχανισμό που σφραγίζει την κορυφή του αναπνευστήρα όταν βυθιστεί.

Διαθέτει βαλβίδες αντιθαμβωτικές και εξαγωγής του νερού, όπως επίσης και σύστημα κατά της εισροής υδάτων στον αναπνευστήρα. Σχεδιασμός για μεγάλη ορατότητα 100% UV και ANTI-FOG προστασία Υψηλής ποιότητας σιλικόνη Μεγάλης αντοχής ρυθμιζόμενο λουράκι Φακοί από Πολυκαρμπονικό γυαλί Αναπνευστήρας μεγάλης διατομής Διαστάσεις εφαρμογής 18,5×14 (Ιδανική για ενήλικες).

Αδιάβροχη Action Camera Full HD 

Μοναδικές action φωτογραφίες που θα κρατήσουν σε τέλεια ποιότητα εικόνας τις αναμνήσεις σας. Συλλέξτε και ανεβάστε στο facebook και στο Instagram απίθανες φωτογραφίες εν κινήσει για να ξετρελάνετε τους φίλους σας. Ιδανική για όσους αγαπούν την περιπέτεια και τα extreme sports.

Αδιάβροχη (30 μέτρα) για καταπληκτικές υποθαλάσσιες λήψεις.

Η επιλογή του χρώματος της κάμερας (μαύρο ή χρυσό) είναι τυχαία.

ΔΩΡΟ: Βάση ποδηλάτου και πλακάκι για τρίποδο!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιλέξτε χρώμα:

Ροζ, Μαύρο, Γαλάζιο

Επιλέξτε μέγεθος:

S/M, L/XL