-56%

Ηλεκτροκόλληση Inverter 300A MMA, RoyalKraft Line IGBT-N300S

109.00

Ηλεκτροκόλληση Inverter

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Ηλεκτροκόλληση Inverter Συσκευή Ηλεκτροσυγκόλλησης 300A MMA, RoyalKraft Line IGBΤ-N300S

Αποκτήστε το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκόλλησης της RoyalKraft Line, που κατασκευάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υψηλής τάσης τρανζίστορ (με ηλεκτρονική απόδοση μετατροπέα) το οποίο είναι σχεδιασμένο για οικιακή ή ημι-επαγγελματική χρήση.

Με τεχνολογία IGBT τρίτης γενιάς, χαρακτηριστικό που την καθιστά ιδιαίτερα αποδοτική, οι πιθανότητες να αποτύχετε στις εργασίες σας χρησιμοποιώντας την ηλεκτροκόλληση είναι μηδαμινές. Η τεχνολογία INVERTER επιτρέπει υψηλή απόδοση 300 Α σε συνδυασμό με οικονομική χρήση, ενώ το βάρος των περίπου 5 κιλών σας επιτρέπει την εύκολη μεταφορά οπουδήποτε.

Διαθέτει λειτουργίες Hot Start, Arc Force και Anti Stick. Το σύστημα Hot Start μας επιτρέπει να αυξήσουμε το ρεύμα κατά την εκκίνηση για ταχύτερη χρήση του μηχανήματος. Το Arc Force είναι αυτοματοποιημένο σύστημα για τη σταθεροποίηση της απόδοσης, ανεξάρτητα από τον χρόνο χρήσης του μηχανήματος. Το σύστημα Anti Stick εμποδίζει τη συγκόλληση ηλεκτροδίων στα υλικά συγκόλλησης.

Η ηλεκτροκόλληση διαθέτει και λαβή μεταφοράς ώστε να μπορείτε να την μεταφέρετε εύκολα και να τη χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία IGBT
Τροφοδοσία: 220v ± 15%
Συντελεστής ισχύος: 0.73
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 6 kva
Ρυθμιζόμενο ρεύμα συγκόλλησης: 20 – 300 A
Κύκλος εργασίας: 80%
Κατηγορία μόνωσης: H
Τύπος προστασίας: IP21
Διαστάσεις: 31 x 16 x 28 cm
Βάρος: 5 Kg

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Την ηλεκτροκόλληση
Καλώδιο συγκόλλησης MMA με υποδοχή ηλεκτροδίου
Καλώδιο γείωσης
Μάσκα συγκόλλησης
Συρμάτινη βούρτσα με σφυρί

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 11 kg