-59%

Σφουγγαρίστρα SUPER SOFI με Περιστρεφόμενο Κάδο XL

19.90

Με περιστρεφόμενο κάδο και κεφαλή 360μοιρών

Κωδικός προϊόντος: 01-000069 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Σφουγγαρίστρα SUPER SOFI με ενσωματωμένο περιστρεφόμενο κάδο και σπαστή κεφαλή 360 μοιρών.

Το καλύτερο σύστημα σφουγγαρίσματος για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι!

Αποτελείται από μια σφουγγαρίστρα και 2 κεφαλές μικροϊνών (1 + 1 ανταλλακτικό) που περιστρέφεται και ένα πλαστικό κουβά με κάδο για το ξέπλυμα και το στράγγισμα.

Η σφουγγαρίστρα διαθέτη μηχανισμό φυγόκεντρης περιστροφής 360 μοιρών μέσα στον κάδο και στραγγίζει χωρίς να κρατά περιττά νερά.

Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σπαστή κεφαλή της φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, ενώ αποτελείται από κορδόνια μικροΐνων που σφουγγαρίζουν άριστα κάθε τύπο πατώματος, χωρίς να γδέρνει ή να αφήνει ίχνη και λεκέδες.

Στον κάδο για το στράγγισμα τοποθετείτε τη σφουγγαρίστρα και πιέζετε ελαφρά προς τα κάτω. με αυτό τον τρόπο περιστρέφεται και στραγγίζει, απομακρύνοντας τα περιττά νερά.

Ο κουβάς είναι κατασκευασμένος από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ διαθέτει λαβή για να τον μεταφέρετε εύκολα σε όλο το σπίτι κατά τη διάρκεια του σφουγγαρίσματος.

Το κοντάρι της σφουγγαρίστρας είναι από ανθεκτικό μέταλλο και έχει μήκος 110 εκατοστά (φτάνει τα 70 εκατοστά στο στύψιμο).

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον κουβά, το κοντάρι σφουγγαρίσματος και 2 κεφαλές μικροϊνών για τη σφουγγαρίστρα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 5 kg
Επιλέξτε Τεμάχια:

1 Τεμάχιο, 2 Τεμάχια