-49%

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ KUMTEL 2800W ΙΣΧΥΟΣ 2800 watt

59.90

ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΣΟΜΠΑ.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: ΕΙΔΗ-00000708 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Η σόμπα KUMTEL επιτυγχάνει την εκπληκτική της απόδοση γιατί ζεσταίνει με υπέρυθρη θέρμανση, έτσι η ζέστη απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο καλύπτοντας έως 60 τετραγωνικά μέτρα.

Η Σόμπα KUMTEL διαθέτει 5 λάμπες χαλαζία, 3 μπρος και 2 στο επάνω μέρος, για καλύτερη κατανομή της θερμότητας σε όλο το χώρο.

Έχει 3 διακόπτες, που σας δίνουν τη δυνατότητα, να διαλέξετε πόσες και ποιες λάμπες θα ανάψετε.

Έχει έναν ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, για να έχετε πάντα ζεστό χώρο, υψηλή απόδοση και 50% ακόμη μείωση κατανάλωση ρεύματος.

Είναι 2,800Watt, και όμως έχει 35-40% μικρότερη κατανάλωση από άλλες αντίστοιχες της αγοράς, ακόμα και αν έχουν λιγότερα Watt.

Καταναλώνει σε πλήρη λειτουργία λιγότερο από 30 λεπτά του Ευρώ την ώρα.

Οι λάμπες κρυστάλλων χαλαζία που διαθέτει, φτάνουν στη μέγιστη θερμοκρασία σε λιγότερο από 22 0C και ζεσταίνουν άνετα ενιαίο χώρο έως 60μ.

Ο ανακλαστήρας της είναι αλουμινένιος για μέγιστη απόδοση και μακρύ καλώδιο πάνω από 1,50m, για να μην χρειάζεται συχνές αλλαγές πρίζας.

Είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, με διαστάσεις 79εκ. X 61εκ. X 23εκ. (Βάθος).

Δεν επηρεάζεται από την υγρασία και οι συνδέσεις της είναι εντελώς αδιάβροχες.

Είναι άφλεκτη έως τους 650 0C και δεν δημιουργεί μαγνητικά πεδία και ραδιενέργεια στο χώρο.

Ζεσταίνει το χώρο σας, όπως ακριβώς ένα καλοριφέρ, χωρίς να ξεραίνει την ατμόσφαιρα όπως τα κλιματιστικά κλπ.

Μοναδική σόμπα με 5 λάμπες χαλαζία, 3 διακόπτες ισχύος και ενσωματωμένο θερμοστάτη ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη ζέστη που επιθυμείτε στο χώρο σας. Έχει διακόπτη ασφαλείας ώστε σε περίπτωση πτώσης σταματάει τη λειτουργία της αυτόματα.

Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά λειτουργίας και ασφάλειας με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση και service για όλη την Ελλάδα. Αν δείτε το μετρητή κατανάλωσης ρεύματος με πλήρη ισχύ καταναλώνει μόνο 30 λεπτά την ώρα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 4 kg