-75%

Λουκέτο Kraftwaagen με Αισθητήρα Κραδασμών & Ηλεκτρονικό Συναγερμό 110dB

9.90

Περιγραφή

Το Λουκέτο Συναγερμού Kraftwaagen έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την ανάγκη σας για ασφάλεια, σε σπίτια, καταστήματα, εξοχικά, μηχανές και μηχανάκια, ποδήλατα, γιοτ και βάρκες, κάμπινγκ και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μεταλλικό υλικό 100% αδιάβροχο και σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζει και να κλειδώνει σε αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους και διαφορετικής μορφής.

Διαθέτει αισθητήρα κραδασμών και ηλεκτρονικό συναγερμό 100dB για διπλή προστασία. Μόλις κάποιος δοκιμάσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει χωρίς το αυθεντικό κλειδί θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα των 110db ειδοποιώντας σας άμεσα.

Μόλις κλειδώσετε το λουκέτο ο συναγερμός σας ενημερώνει με έναν χαρακτηριστικό ήχο ότι έχει ενεργοποιηθεί, δίνοντάς σας 15 δευτερόλεπτα για να απομακρύνετε το κλειδί από την κλειδαριά. Με την πάροδο των 15 δευτερολέπτων και μόλις ο αισθητήρας κραδασμών «νιώσει» 2 και πλέον κραδασμούς μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί τον συναγερμό και εξακολουθεί να παραμένει ενεργοποιημένος για όση ώρα υφίσταται δονήσεις. Ο συναγερμός σας δίνει 5 δευτερόλεπτα για να τον ξεκλειδώσετε χωρίς να ενεργοποιήσει την σειρήνα.

Χαρακτηριστικά

  • Προϊόν γερμανικής τεχνολογίας με ειδικό ανεπτυγμένο λογισμικό συναγερμού
  • 3 οβάλ κλειδιά που δεν αντιγράφονται
  • Συναγερμός 110dB
  • Αισθητήρας Κραδασμών
  • Λειτουργεί με 6 μπαταρίες Α76/LR44 1,5V (εμπεριέχονται)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 5 kg