Αίτημα επιστροφής Προιόντος

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

- Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών να υπαναχωρήσει, εφόσον εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος, δηλώσει ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό είτε λανθασμένο προϊόν. Τα έξοδα επιστροφής - αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα του GrBazaar , κατόπιν παραλαβής των προϊόντων και σχετικού ελέγχου, όπως προβλέπεται κατωτέρω.

- Αν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής στο κατάστημα του GrBazaar.

Μετά το πέρας των ανωτέρω 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας δεν αποδέχεται την επιστροφή και αντικατάστασή του και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και την πολιτική επιστροφών.

Για να δηλώσετε την αίτηση σας για επιστροφή προιόντος θα πρέπει μέσω του site μας να δημιουργήσετε ενα profile και να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή προιόντος/ων με τον εξής τρόπο.

1) Μπείτε στον λογαριασμό σας που βρίσκεται πάνω δεξια στην ιστοσελίδα μας και στην αρχική σελίδα με τις παραγγελίες, παρακαλώ βρείτε την παραγγελία στην οποία αναφέρεστε.

2) Κάτω από την παραγγελία σας, αν είστε εντός 14 ημερών, θα εμφανιστεί η επιλογή για ΄΄αίτημα επιστροφής΄΄.

3) Επιλέξτε την επιλογή αίτημα επιστροφής 

4) Έπειτα επιλέξτε ποιο προιόν/ντα θέλετε να αιτηθείτε επιστροφή και αναφέρετε τις αιτίες επιστροφής.

5) Τέλος κάτω δεξιά θα σας ξεκλειδωθεί η επιλογή για αίτημα επιστροφής και επιλέξτε το κουμπί. Οι αντιπρόσωποι μας θα επεξεργαστούν το αίτημα και θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας.

 

The GrBazaar of Brands 
Ιερά Οδός 89, Αθήνα 118 55
Τηλέφωνο: 21 0341 0430
kk@grbazaar.gr